Huishoudelijke hulp aanvragen bij Disofo

Huishoudelijke hulp van Disofo  kunt u gemakkelijk telefonisch aanvragen.

Hiervoor neemt u contact op met ons Disofo kantoor. Tel. 030 633 26 13.

 

 

Even kennismaken

Bij Disofo thuiszorg vinden we het belangrijk om eerst kennis te maken. Zo kunnen we u goed informeren over onze organisatie en onze manier van werken.

En we kunnen samen afstemmen wat voor soort hulp u precies behoefte hebt.

Uw huis is uw vertrouwde omgeving. Dat moet zo blijven, zelfs als er regelmatig een thuishulp over de vloer komt. Daarom vinden we het van groot belang om een prettige samenwerking met u op te bouwen. Een relatie waarin u zich veilig, gezien en gerespecteerd voelt.

 

Persoonlijk zorgplan

Zodra u een Wmo-indicatie hebt, maken we een zorgplan. Dit zorgplan is afgestemd op uw behoeften. Het beschrijft precies wat we bij u thuis zullen doen. 

Het zorgplan wordt opgenomen in uw map voor persoonlijke verzorging, die bij u thuis wordt bewaard. Samen met u, uw familie en/of mantelzorgers evalueren we om de zes maanden het zorgplan. Indien nodig passen we het dan aan.

 

Eigen bijdrage

Als u huishoudelijke ondersteuning krijgt, betaalt u een eigen bijdrage. Hoe hoog die bijdrage is, wordt bepaald door uw gemeente.

Vervolgens krijgt u een factuur voor de eigen bijdrage van het Centraal Administratiekantoor (CAK). Zij zullen uw bijdrage ook innen.

Wilt u alvast berekenen wat uw eigen bijdrage straks zal zijn? Op de website van het CAK vindt u hiervoor een rekentool.